Eeezt nem hiszem el...

2009.05.19. 10:39

Fanatikus Hello Kitty mániások véletlenül se szalasszák el a nagyszerű alkalmat: most vegyenek macskás vibrátort, ki tudja, lehet, hogy ismét betiltják tíz évre!

Aki azt hiszi, hogy a Hello Kitty vibrátor piacra dobása egy új perverz marketingfogás, az nagyon téved. A macskafigurás vibrátort tíz éve taláták fel, majd betiltották, így mostanra kultikussá vált, és újbóli megjelenése valódi szenzációnak számít. Mármint azoknak a körében, akik gerjednek a gyerekjáték kinézetű felnőttjátékokra.

A Hello Kitty mesefigura megteremtéséért a japán Sanrio cégnek lehet hálás a világ, az 1974 óta létező fehér macskát olyan jó ízlésükről híres sztárok tettek a felnőttek körében is népszerűvé, mint Paris Hilton, vagy Mariah Carey. Először csak egy pénztárcán figyelt a bamba, masnis macska, de lassan rákerült minden létező tárgyra. 1997-ben a Sanrio megbízott egy Genyo nevű céget (tényleg ez a neve!), hogy elektromos kütyüket is csináljon Hello Kittys díszítéssel, mire ők elkészítették a vállmaszírozót.



Persze nem sok idő kellett, és az eszköz formáját kihasználva a nők más testrészeiket is masszírozni kezdték vele. A Sanrio cég nagyon berágott ezen, és próbálta bevonni a szégyenletes játékszert, ám ez csak akkor sikerült neki, amikor a Genyo vállalat összetűzésbe került az adóhatósággal. Ettől fogva a nőknek tíz ínséges éven keresztül meg kellett elégedniük macskafej nélküli vibrátorokkal.

Most viszont megint kapható, ráadásul négy szín közül is választhat, aki erre vevő. A történet slusszpoénja, hogy a vibrátort a Sanrio a terméket korábban betiltó cég dobta piacra. Talán azt gondolták, hogy tíz év alatt már az ő macskájuk is öregedett annyit, hogy érett legyen efféle huncut játékokra.

Forrás:www.borsa.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ez-van.blog.hu/api/trackback/id/tr81131159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azallamenvagyok 2009.05.20. 08:34:38

a hello kitty sör mindent ver.)

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2009.05.20. 09:08:51

@azallamenvagyok: te jó Isten... Már olyan is van?! x)

margitosz 2009.05.20. 16:37:34

Behalok ennek a sok szarnak te és ezeket meg is veszik? Ne má vaze!Basszus kulcs akkor inkább már egy szeletelt répa!:D
süti beállítások módosítása