Szívesen éltem volna az akkori Amerikában. A Nők nőiesek voltak, a Férfiak férfiasak. Borzasztóan örülök neki, hogy az akkori divat ismét befigyel. Áhítattal tudok csak beszélni, hiszen számomra ebből a szempontból ez az időszak maga a tökéj. Mindig drága megboldogult Nagymamám jut eszembe erről. Gyönyörű volt... Imádott csinos lenni, imádott lenni. Még akkor is, amikor már hosszú ideje küzdött a betegségével.

A mai lányok elvétve tudnak csak erről az időszakról valamicskét. Ha szóba kerül a 'szépség', akkor biztosan valami agyon vakolt szilikonos műpicsáról kezdenek el beszélgetni, aki cseppet sem rejtegeti bájait. Nem volt emo, nem volt világfájdalom. Viszont voltak szebbnél szebb nők, akik adtak magukra és a megjelenésükre.


Imádom Marilyn Monroe-t! Egyszerűen tökéletes volt MINDENE. Az alakja, a sminkje, a ruhája, a frizurája... Ő A NŐ. Csupa naaagy betűvel. Aki nem ért egyet, az egyszerűen vak. :) Ő amolyan példakép féle számomra. Az életét nem irigylem. A küllemét viszont annál inkább... :)



Amott folytatódik...





 

 


 



Az igazi nagy szerelmem, az akkori divat és zene (persze csak a párom után). :)
Uhhh... Hát azok a ruhák... FANTASZTIKUSAK! Lapul egy szépség az anyukám szekrényében is, ami még a Mamámé volt. :) Elrakattam vele, mert számomra egy emlék.


Na ilyen ruhákban kellene a mai jányoknak szaladgálni az utcán, nem ám farmernaciban... (Megszólalt a gödörből a lyuk.)

Az alábbi szavak jutnak eszembe, ha ránézek erre a képre:
- fantasztikus,
- bombasztikus,
- pompás,
- tökéletes,
- gyönyörűűű.

És ami a legjobb hír, hogy ilyen ruhakölteményeket kicsiny hazánkban is be lehet szerezni. :)


Egyszerűen IMÁDATOS! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ez-van.blog.hu/api/trackback/id/tr971102605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöpp... 2010.05.07. 09:04:29

Aztaaa!!!

Hát ezt nem gondoltam volna, mintha a saját szavimat olvastam volna :D !
Hihetetlen milyen egyre gondolunk ebben a témában. Azthiszem egy darabig maradok olvasód és meglesem milyen gondolataid vannak még...

Üdv: Csöpp...

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2010.05.08. 19:50:40

@Csöpp...: Köszönöm szépen! Megtisztelsz. :)

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2010.05.08. 19:52:05

Érdekes egyébként, hogy Te vagy az 1. aki kommentelt ide, de ennek ellenére ez a posztom a legolvasottabb mind közül. :)
süti beállítások módosítása