Összeköltözés előtt...

2009.06.26. 09:27

Azt már eldöntöttük Sz-el, hogy KÖZÖS használati tárgyaink lehetnének, csak még azt nem tudjuk, hogy hol. Nála vagy nálam. Ő egyedül él a 19 éves trehány öccsével, akinek nincs munkája és ott van Artúr is, a kis tündéri tacsi. Szegényem már eléggé öreg. És szobakutyus.


Szóval a következő a szityuésön:
vagy Hozzá költözünk a régi házba és akkor ketten tarjuk el az öccsét és így Artúrról legalább tudnánk gondoskodni vagy hozzám, de akkor az Ő házában ki kellene kapcsoltatni mindent és Artúr is ott kellene hogy maradjon. :( Plusz az öccse teljesen leélné azt a házat, ami amúgy sincs túl jó állapotban és ráadásul ez az örökségük, amin osztozniuk kellene még 1 testvérükkel. Szegény kutyi ott halna éhen és szomjan. :S Ha vennénk neki kaját, akkor sem etetné az a hülyegyerek... :S Az lenne az első dolga, hogy eladna mindent, ami mozdítható...

Viszont ha nálunk laknánk, akkor jó körülmények között lehetnénk és még spórolni is tudnánk anyuéknak köszönhetően. Ami azért nem mind1... Csak ugye itt meg az a probléma, hogy be kellene járni a városba dolgozni. Sz. eleve 4-ig van bent, utána meg kb. edzeni megy. Tehát lesz vagy 3/4 8 mire hazaér. :S Anyuék most újítatják fel tesóm régi szobáját, hogy legyen még 1 helység, ahová a cuccainkat tehetjük. A tavaly nyári fizumat én is rászántam a szobámra. Igen jó lett... :) Tetőtér beépítéses a házunk és meg is kapnánk a felső szintet. Idővel pedig át is lehetne alakíttatni, hogy külön bejáratunk legyen.

Ha nem lenne az a trehány gyerek vagy legalább elköltözne a gyerekének az anyjához, akkor nem lenne gond egy szál se... Artúrt megpróbálnám ide kuncsorogni hozzánk öreg napjainak mégszépítése érdekében... Élhetnénk, mint Marci Hevesen.

Nem tudom hogy legyen... : /
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ez-van.blog.hu/api/trackback/id/tr821209367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.06.26. 14:21:45

Jajj...anyukádékhoz neee! Még a legbékésebb családban is feszültséget szül, és akkor ott leszel te a szüleid, meg a pasid keresztüzében.

Van erre egy mondás:
Jobb távolról szeretni, mint közelről utálni.

Én egyszer belestem ebbe a csapdába, medig igen jó volt a kapcsolatunk, mint a pasival, mint a szülőkkel, de ez egyszerűen nem olyan, mindig gyerekként leszel kezelve.....befogom a szám.

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2009.06.26. 14:34:28

@Bogi24: Tudom és igazad van, de egyszerűen csak így tudnánk spórolni. :S Az öccsével meg nem nagyon vagyok hajlandó együtt lakni. :S Ha meg albiba megyünk, akkor megint nem tudunk spórolni...

margitosz 2009.06.26. 14:42:39

Nagyon nehéz kérdések ezek. Ha spórolni akartok akkor mindenképpen a szülőknél. De ne legyen ez végleges.Mert nem egészséges együtt,de ha más nincs?!
Trehány hanyag tesót semmi esetre sem ,nem tudtok felhőtlenül boldogan élni megmérgezi a kapcsolatotokat.Ha nem tanul, nem dolgozik oldja meg a problémáját, majdcsak rájön nem lehet csak úgy beleszarni a nagy világba.

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2009.06.26. 15:13:12

@margitosz: Sajna jobb megoldás nincs. :(
A trehány öcsikéről meg annyit, hogy már 16 évesen beleszart a nagy világba, amikor apukává lett... Nem tudom hogy sikeredett ilyenre, amikor Sz. diplomás meg nyelvvizsgája is van...

azallamenvagyok 2009.06.27. 08:15:23

1. Bogi szavait úgy általában érdemes megfontolni:)
2. A szülőkhöz költözés nem olyan gáz, ha van külön bejárat, fürdő, wc, konyha. Az együttlakásokat ui ezek az osztozások nehezítik meg.
3. egymásra unnátok, ha nem lenne ilyen izgalmas az élet így a szép:)
4. az űberhülye ötlet: költöztessétek öcsit a szüleidhez, ők majd megnevelik, ti meg addig elvagytok kettesben:DDDD

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2009.06.27. 13:27:55

@azallamenvagyok: Jó ötlet. Tesómat és engem sosem bántottak a szüleim, de az tuti, hogy az öcsike kapna néhány atyai sallert... :D
süti beállítások módosítása