Az ideális melltartó...

2010.01.18. 17:22

Azt hiszem, hogy sok nőnek szinte "rémálom" ez a téma. Bevallom nekem is. Eléggé frusztrált tudok lenni attól, hogy végig nézek egy kupac melltartót és egyszerűen vagy nincs a méretemben, vagy nem tetszik a fazonja és a kosara. Vagy csak simán rossz.

A különböző márkaboltokban bizonyára találnék megfelelőt, de nincs az az isten, hogy 5000 Ft-ot vagy akár többet fizessek darabjáért. Ráadásul az olcsóbb nem feltétlenül rosszabb. Ezért kezeskedem.
Mindig konkrét elképzeléssel indulok bevásárló körútra. Általában a fekete/fehér illetve a kettő kombinációját keresem. Valamint legyen szivacsos. (A hímneműek lehetőleg ne kezdjenek el lázadni. Ez nem olyan, mintha ők kitömnék az alsógatyájukat...)

Van 2 jól bevált helyem, ahol eddig költöttem a pénzem. Szebbnél szebb (köztük jobb és rosszabb minőségű) színű és mintázatú fehérneműk sorakoznak náluk mindig. De mivel nem találtam megfelelő méretet, ezért végső elkeseredésemben a piacra mentem. Jóval kisebb volt a választék és mindenből csak 5-6 darab volt. "Elsírtam" a bánatomat az eladónak és közölte velem, hogy nála abban a méretben nincs cicifix csak egy számmal nagyobban. Végül vettem egy feketét a sizeomban 1-el kisebb kosárral, és egy fehéret 1-el nagyobb "hátmérettel", de a megfelelő kosárral. Mondanom sem kell, hogy mind a kettő telitalálat lett. :) Kényelmesek, nem vágnak bele oldalt a cicimbe, szép formát adnak az ikreknek és önmagukban is tetszetősek. Most már bátrabb leszek és próbálkozni fogok egy számmal nagyobb melltartókkal is, mert ez sem lötyög rajtam. Ergo jó rám. És ennél a méretnél garantált az a kosár, amire nekem szükségem van. Szóval büszke cicifix tulajdonossá léptem elő. :)

Érdekességek:
Molnár Anikó mielőtt belevágott volna az első szépészeti beavatkozásába 75C-s melltartót hordott. Ma már 90B-s push-upos típusú cicifixekben mozog, mert nem szereti, ha csak lent van egy merevítő, az ugyanis nyomja.

Bálint Antónia 75B-ről indult, most 80B-set vagy 80C-set hord. Nem műtette meg a mellét, szerencsés alkatnak vallja magát, amiért nem kezdett el lógni a szoptatás után. Korábban, ha tehette, nem hordott melltartót, ma már minden helyzetben visel.

Orosz Barbara 80B-s melltartót hord. Egyszer be akarták hívni a Reggelibe megszólalónak, mert a brit tudósok szerint a nagymellű nők okosabbak. Vissza kellett utasítania a meghívást, mert szerinte átlagos adottságokkal rendelkezik. Nem szereti a push-upos melltartókat, de a forgatások során mindig olyat visel. A csipkésekért viszont rajong, amikor teheti és szembe jön vele egy bolt, vásárol magának.

Kiszel Tünde saját bevallása szerint 80B-s vagy 80C-set hord. Hatalmas gyűjteménye van fehérneműkből, nem tartja magát márkafüggőnek. Dabason találta meg álmai fehérnműboltját, a szülés előtti mérete megegyzik a szoptatás után méretével.

Mészáros Dóra* 75C-t vagy 75D-t hord. Nem szereti a sportmelltartókat, ha dolgozni megy csak extrém csipkéseket visz magával. Magánéletben csak akkor visel fehérneműt, ha muszáj.

Sarka Kata 70C-ről indult, a műtétet követően 75B-s lett. A szoptatás befejezésével nem lett kisebb a melle, sőt, 75C-s lett, így a következő gyermeke után már kicsinyíteni fogja. Állítása szerint már akkora, hogy zavarja.

Voksán Ribanc* Virág 80C-t vagy 85D-t hord, márkától függően. Nem szereti, ha oldalt bevág a melltartója, ezért mindig ügyel arra, hogy ne vegyen szűk darabokat. Szereti a sportos, a csipkés melltartókat egyaránt, a színekkel is szeret játszani. Türkiztől testszínűn át feketéig mindenfélét beszerzett már. Nyáron nem szeret fehérneműt viselni.

Forrás: Velvet.hu

1* - Ez meg ki???
2* - A szerk. saját véleménye


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ez-van.blog.hu/api/trackback/id/tr781682474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aya 2010.02.02. 09:23:27

Remélem nem veszed tolakodásnak, ha adok egy tanácsot: Magyar termék Lemila márkanévvel. Nagyon szépek, szuperkényelmesek, a legtöbb kis boltban (nem márka boltban), "kínaiban" és piacon kapható és nagyon-nagyon kellemes az ára!

www.lemila.hu/
süti beállítások módosítása